Nederlandse zomer: 5 tips om de dag door te brengen

De Nederlandse zomer lijkt warmer en onvoorspelbaarder te worden. Net als in tropische gebieden kan er op een zonovergoten dag ineens een flinke onweersbui losbreken. Deze week is er voorspeld dat het warm gaat worden in Nederland. Om daar extra van te genieten hebben wij 5 tips om de warme dagen door te brengen.

Holland Design & Gifts wenst iedereen een fijne zomer!

1. Zoek een terras op

Met deze hoge temperaturen zijn de terrassen drukbezet. Dé perfecte plek om even af te koelen in de hitte onder de parasol met een ijskoud drankje. In de steden zijn de terrassen vaak te vinden op de hoeken van straten en rondom pleinen. Neem een vriend of vriendin mee en ga genieten van het heerlijke weer en een lekker drankje.

2. Op het water

Er wordt met warm weer veel gevaren in Nederland. De grachten van Amsterdam stromen vol met bootjes waar vriendengroepen samen gezellig eten en drinken. Er is ook de mogelijkheid om watersporten te beoefenen met dit weer. Aan één van de vele stranden die Nederland telt.

3. Aan het strand

Een dagje naar het strand is een uitstapje voor het hele gezin. Gezinnen met kinderen nemen tassen vol met strandspullen, eten en drinken mee naar het strand. Zo kunnen ze de hele dag genieten van hun plekje op het strand.

4. Barbecue

Enthousiast gaat de bbq weer aan. Heerlijk met verschillende soorten vlees en salades. Niet te vergeten het stokbrood met kruidenboter. Iedereen brengt wat mee om zo samen buiten te eten. Er wordt veel gebarbecued in de achtertuin, maar soms - waar dat is toegestaan - ook in parken, aan de rand van een bos of op het strand.

5. Bezoek een festival

Met warm weer is het ideaal om een festival te bezoeken. Er zijn muziek-, kunst-, theater- en strandfestivals te vinden door het hele land. Voor ieder is er wat wils!

Nederlandse zomer producten van Holland Design & Gifts

Neem ook eens een kijkje op de Holland Design & Gifts Pinterest!

Plaats een reactie!