De langste dag vieren doe je op een unieke manier!

Het is vandaag op het noordelijk halfrond de langste dag van het jaar en het begin van de zomer. Dat wordt natuurlijk gevierd, want we zijn allemaal dol op de zomer vanwege de verwachting van mooi en warm weer. De zonsopgang is vandaag al vroeg geweest om 05:18 uur en de zon gaat pas weer onder om 22:06 uur. Dat betekent dat de dag maar liefst 16 uur en 48 minuten licht heeft.

Holland Design & Gifts viert de langste dag van het jaar!

De langste dag vieren

Hoe kun je de zomer beter vieren dan met heerlijk buiten zijn. De tuin in of een terrasje pakken in de stad. Een heerlijk fles wijn en een borrelplank om het te vieren. Het weer van vandaag is er misschien niet helemaal geschikt voor daarom geven we je graag wat opties. Hieronder de leukste dingen om te doen vandaag voor zowel binnen als buiten

Holland Festival

Bezoek het Holland Festival in Amsterdam. Hier worden internationale podiumkunsten gepresenteerd van nationale en internationale talenten. Op 21 juni staat er muziek, dans en theater op het programma op verschillende locaties in Amsterdam. Een bezoek aan het Holland Festival kan overigens niet alleen vandaag het programma loop namelijk van 29 mei tot 23 juni 2019.

GLO’ART

Op de langste dag van het jaar GLO’ART bezoeken? Dat kan! Dit weekend organiseert het Global Art Center de feestelijke opening. Sinds eind 2013 komen internationale kunstenaar er voor een maand wonen en werken op kosten van GLO’ART. Er zullen rondleidingen gegeven worden waar de 1500 kunstwerken van 300 internationale kunstenaars te bewonderen zijn.

Festival De Veste

Dit festival is gratis toegankelijk voor iedereen. Voor jong en oud is er vermaak. Kunst, muziek, theater, eten en nog veel meer. Het festival De Veste is in Goes en is van 21 juni tot 23 juni.

De Farm & Country Fair

De Farm & Country Fair in Aalten is een belevenis festival voor jong en oud. Op deze fair is van 21 juni tot 23 juni 2019 van alles te beleven wat met het boerenleven te maken heeft. Deze plattelandsshow is opgedeeld in verschillende themapleinen, zoals het wolplein, vintage plein en vele dierendorpen. Tickets bedragen €17,50 per persoon voor kinderen €5,00.

Plaats een reactie!