's Nederlands mooiste tuin 'De Keukenhof' opent 21 maart!

De Keukenhof opent haar deuren voor een prachtig seizoen vol met bloemen. De opening van de Keukenhof staat dit jaar in het thema Flower Power. Er is gekozen voor dit thema door de Keukenhof om de kracht van bloemen weer te geven. Van 21 maart tot 19 mei 2019 zijn de tuinen te bewonderen.

Holland Design & Gifts verheugt zich op de opening van de Keukenhof 2019 Holland Design & Gifts verheugt zich op de opening van de Keukenhof 2019

Flower Power in de Keukenhof

Elk jaar zijn er in de Keukenhof 7 miljoen voorjaarsbloeiende bloembollen te vinden, die samen een kleurrijk geheel vormen. Op 4 oktober 2018 zijn de eerste bloembollen al geplant voor het bloemenmozaïek 'Flower Power'. Dit unieke bloemen kunstwerk is 250m2. Voor het mozaïek zijn 50.000 bloembollen gebruikt, voornamelijk tulp, muscari en crocus. Deze bloemen zorgen voor een prachtige presentatie van het mozaïek.

Meer dan alleen bloemen

Tijdens jouw bezoek aan de Keukenhof kun je natuurlijk heerlijk genieten van de prachtige bloemen door te voet door het park te wandelen. Er worden door de Keukenhof ook andere mogelijkheden aangeboden om de omgeving te ontdekken. Zo kun je dat met een rondleiding doen van een gids, de fluisterboot nemen of op de fiets stappen. Het is wel aan te raden om tickets vooraf te bestellen via de tickets Keukenhof.

De leukste vazen om bloemen in te zetten

Na het lezen over de opening van de Keukenhof of een Keukenhof bezoek, wil je toch ook zelf je huis opfleuren met een bloemetje? Holland Design & Gifts biedt daarvoor enorm leuke vazen aan, die allemaal een Nederlandse touch hebben.

Vouwvaas

Deze vouwvaas bijvoorbeeld. En hij is ook leuk om cadeau te doen. De vaas is handig in gebruik en makkelijk op te bergen. Na het ontvangen van de vaas kan deze in vijf stappen in elkaar gezet worden. Het is een echte eye catcher in je interieur en neemt ook nog eens niet al te veel ruimte in.

Tulpen vaas

Een typisch Nederlandse tulpenvaas met blauw bloemmotief. Deze vaas is uniek in jouw interieur. De tulpenvaas heeft 7 tuiten, die helpen de tulpen mooi te arrangeren maar ook zonder tulpen is het een waar kunstwerk.

Holland vaas

De indrukwekkende Holland vaas van Royal Goedewaagen is aan de onderkant smal en loopt naar boven breed uit. De rand van de vaas heeft de vorm van Nederland wat de vaas ook leuk maakt zonder bloemen erin.

Piso vaas

De Piso vazen ontworpen door Olav Slingerland hebben een rechthoekig waterreservoir en een kleurrijke, gebogen hals. Door ze in een vierkant tegen elkaar te zetten en verschillende kleuren te kiezen heeft het een speels effect in jouw interieur. De vazen zijn in zowel groot als klein formaat te verkrijgen.

Neem eens een kijkje op de Holland Design & Gifts Pinterest voor meer cadeautips!

Plaats een reactie!