Paas brunch: Het familiefeest voor iedereen!

De Paas brunch is natuurlijk een echt familiefeest. Families in Nederland vieren Pasen door gezellig samen te brunchen. Vaak wordt er helemaal uitgepakt met gekleurde eieren, zelfgebakken brood en nog veel meer huisgemaakte lekkernijen.

Holland Design & Gifts wenst iedereen een fijne paasbrunch samen met familie en vrienden! Holland Design & Gifts wenst iedereen een fijne Paas brunch samen met familie en vrienden!

Een Paas brunch op z’n Nederlands

Van origine is Pasen een christelijk feest, maar inmiddels is het een internationaal feest geworden dat over de hele wereld wordt gevierd. Verschillende landen, verschillende culturen. En dit resulteert erin dat we in Nederland ook onze eigen versie van Pasen hebben.

Elk jaar wordt er veel aandacht besteed aan hoe de tafel er tijdens de paas brunch uitziet. Vaak worden er een mooi tafelkleed, het zondagse servies, kaarsen en andere decoratieve objecten  toegevoegd. Dit natuurlijk allemaal in één thema. Met het thema lente worden er op de producten kuikentjes, kippen, konijnen en lammetjes afgebeeld. Ook is de kleur geel een veel voorkomend ontwerp element tijdens de Pasen.

Paaseieren alleen voor kinderen? Echt niet!

Voor de kinderen worden er tijdens de Pasen zoektochten naar paaseitjes georganiseerd. Hierbij gaat het verhaal, dat de paashaas deze eitjes verstopt heeft om de kinderen ze te laten zoeken. Waar de eitjes vroeger gekookte en beschilderde kippeneieren waren, zijn dat tegenwoordig vaak chocolade eieren. Ondanks dat deze zoektochten voor kinderen worden georganiseerd, blijven de paaseitjes een verleidelijk snoepgoed. Nederlanders eten gemiddeld maar liefst 47 paaseieren tijdens en rond de Paas brunch!

Wij van Holland Design & Gifts kijken nu al uit naar de paas brunch, niet alleen vanwege de prachtige opgemaakte tafel, maar ook vanwege het heerlijke eten en de gezelligheid!

Dek jouw tafel of z’n Paasbest

Om jouw Paas brunch helemaal compleet te maken en een indruk achter te laten op je familie heeft Holland Design & Gifts de volgende producten bij elkaar gezocht. Deze zijn niet alleen leuk voor thuis, maar ook om cadeau te doen.

Tijdens je paasontbijt of Paas brunch wil je natuurlijk het perfect gekookte eitje op tafel hebben. Daar helpt dit piepei bij. Het piepei speelt een ander liedje bij zacht, medium of hard-gekookt. Dit piepei is tijdens de Pasen niet alleen handig, maar hij ziet er ook nog eens hip uit.

Speciaal voor de kleinsten aan tafel een prachtig nijntje kinderbestek. Het bestek bestaat uit vier bestekonderdelen met elk een andere reliëf afbeelding van nijntje. Zo stelen ze de show tijdens de Paas brunch.

Een typisch Nederlandse Paas brunch met het Delfts Blond Tafelkleed en toch net even iets anders. Het tafelkleed is bedrukt met vrolijke illustraties en figuren met een knipoog naar de Delfts Blauw-stijl. Ook leuk voor de kinderen om alle illustraties te bekijken.

Het Alessi bestek dat ontworpen is door Marcel Wanders geeft een unieke sfeer aan jouw Paas brunch. Het bestek is gemaakt van hoogglans gepolijst RVS wat het verfijnde patroon accentueert. Een echte eyecatcher!

Plaats een reactie!