De paraplu komt weer tevoorschijn!

Maart roert zijn staart. Vaak is het in maart wisselvallig weer, ook in Nederland. Dit betekent regen gevolgd door zonneschijn. Amerikanen vieren daarom in de maand maart Umbrella Month, om de uitvinding van de paraplu te vieren. Nederlanders kunnen de uitvinding van de paraplu ook waarderen, omdat de paraplu’s vaak tevoorschijn komen met het weer in Nederland.

Holland Design & Gifts steelt de show op regenachtige dagen met een stijlvolle paraplu! Holland Design & Gifts steelt de show op regenachtige dagen met een stijlvolle paraplu!

Nederland door weer en wind met paraplu!

Paraplu’s zijn inmiddels niet alleen maar regenbescherming, maar ook een mode accessoire. En daarom hebben de meeste mensen verschillende paraplu’s in huis. Dit omdat we graag goed voorbereid willen zijn op het wisselvallige weer En ja, ook met regen gaan wij gewoon op de fiets op pad. We hebben niet voor niets de uitspraak ‘door weer en wind gaan’!

Regen laat alles groeien en bloeien

Ookal wordt de regen niet altijd gewaardeerd door ons Nederlanders, toch is het hemelwater wel heel erg welkom. Vooral de boeren wachten op regen na de droge periode van afgelopen jaar. Zo kunnen zij de gewassen in een goede laag aarde zaaien. En natuurlijk om de gewassen te laten groeien!

Dan kunnen wij hier in Nederland wel vaak klagen over het weer, maar het wordt een stuk verdraaglijker met een stijlvolle en stormbestendige paraplu. Bij Holland Design & Gifts hebben wij ook een aantal handige en leuke exemplaren in de shop!

Deze typisch Nederlandse paraplu’s zijn heel geschikt om cadeau te doen voor Umbrella Month

Met dit exemplaar van Royal Delft ben je echt helemaal op z’n Nederlands. De donkerblauwe buitenkant doet niets vermoeden over de prachtige binnenkant. Aan de binnenkant is een Delfts Blauw motief te vinden wat verassend en spontaan is. Voor een gezellig dank boven je hoofd!

De te gekke paraplu’s van Van Gogh hebben fragmenten van de schilderijen van Vincent van Gogh erop afgebeeld. Zeker de paraplu met het schilderij ‘Amandelbloesem’ is uniek. Met de frisse voorjaarskleuren kan deze zowel in de zomer als in de winter je tegen de regen beschermen.

Een zonnige paraplu als de Kitsch Kitchen Paraplu Gerbera vrolijkt je zelfs op de meest regenachtige dag op. De afgebeelde gerbera aan de bovenkant van de paraplu maakt dat je echt opvalt op straat!

Mocht je nu meer voor een functionele paraplu willen gaan dan zijn de paraplu’s van Senz een aanrader. Deze paraplu’s zijn speciaal ontworpen om elke storm te kunnen trotseren. Zeker heel handig als je ‘s morgens naar je werk fietst en er een harde wind waait en het regent.

Plaats een reactie!