Origineel Valentijns cadeau voor hem

Je geliefde man of vriend een geurtje of chocola cadeau geven komende Valentijn? Jouw Valentijn heeft ongetwijfeld iets originelers verdient dan dat! In onze webshop hebben we hét originele Dutch Design cadeau voor hem.

Cadeau voor hem - Valentijnsdag Cadeau voor hem - Valentijnsdag

Als je een lijstje zou maken met grootste Valentijns clichés, zou het geven van een geurtje en chocolade daar vast en zeker opstaan. Dit is zeker niet verkeerd, chocola en liefde gaan immers hand in hand. Maar dit jaar helpen we je graag aan een origineler cadeau voor hem.

Voor mannen die van natuur en een strak design houden

Voor de mannen die van natuur én een strak design houden, hebben we de vogelhuisjes van Frederik Roijé. De serie huisjes zijn naar ontwerp van Amsterdamse grachtenpanden. De huisjes zijn gemaakt van zwart gebeitst, weerbestendig multiplex met messing spijkers en een messing takje. Een echte eyecatcher voor in de tuin!

Voor de culinaire genieters

Voor de culinaire genieters hebben we dit Zeeuwse Mosselbestek van het merk Anovi. Mosselliefhebbers gebruiken vaak de schelp van de ene mossel om de volgende uit z’n schelp te halen. Met dit Zeeuws mosselbestek hoef je nooit meer te zoeken naar een geschikte mosselschelp. De zilvertinnen mosseltjes zijn per twee verpakt in een chique zwart doosje. Anovi is gevestigd in het dorpje Dreischor op Schouwen-Duiveland in Zeeland. Anovi ontwikkelt en vervaardigt producten vanuit de Zeeuwse cultuur. De ambitie van Alex en Susanne den Hoed is om elk jaar een nieuw product te ontwikkelen, lokaal te produceren en te lanceren.

Voor stoere mannen die het ook wel eens koud hebben

Heb jij een stoere vent die wel een mooie sjaal kan gebruiken in dit winterse weer? Wij hebben een gebreide sjaal die prachtig is bedrukt met een dessin gebaseerd op een aquarel van Vincent van Gogh. Een smaakvol design van Hendrik’ ontwerpster Wanda van Riet.

Voor de avontuurlijke stellen

Voor de avontuurlijke stellen die vaak samen op pad gaan, is de Lucis draadloze LED lamp een fantastisch cadeau! Met de protable lamp kies je uit 16 miljoen verschillende kleuren en drie sfeervolle lichtprogramma’s. Dit Dutch Design lampje neem je gemakkelijk overal mee naartoe: een date in het park, naar vrienden of het terras.

Holland Design & Gifts wenst jullie een liefdevolle Valentijnsdag!

 

Verras hem met een Valentijns cadeau voor hem

Plaats een reactie!