Alles voor een feestelijke jaarwisseling!

Nu de kerst achter de rug is, kunnen we uitkijken naar een feestelijke jaarwisseling. Een jaar met hoogtepunten op allerlei gebieden en Holland Design & Gifts kijkt terug op een mooi jaar.  

Feestelijke jaarwisseling Feestelijke jaarwisseling

Voor Nederland was het een bijzonder jaar. Een jaar met een ongewone overvloed aan vitamine D, door de warme en zonnige zomer. Zelfs het droogste en zonnigste jaar ooit gemeten! Bovendien won de Nederlandse trots Kjeld Nuis goud op de 1.000 meter op de Olympische Winterspelen in Pyeongchang. En deed Maarten van der Weijden een poging tot het zwemmen van de route van de Elfstedentocht. Niks meer typisch Nederlands dan dat!

Ook het Nederlands design floreerde dit jaar, zo kunnen we terugkijken op weer een groter en geslaagde Dutch Design Week. Dutch Designers hebben afgelopen jaar weer hun best gedaan, lees erover is onze blog over DDW2018!

Voor een feestelijke jaarwisseling, geven we je hierbij nog wat tips voor champagne accessoires. De dubbelwandige wijnkoeler van Alessi zorgt voor een magische en vrolijke sfeer, zoals in een circus. Het formaat van de koeler is perfect om je champagne lekker koud te houden.

Champagne flûtes kunnen natuurlijk ook niet ontbreken maandag. De klassieke flûtes van Droog Design zijn erg imposant en elegant. Het is een eyecatcher op elk feest. Deze AA serie glazen is ontworpen op basis van historische voorbeelden uit de collectie van het Rijksmuseum in Amsterdam. Droog Design staat bekend om haar conceptuele en contextuele benadering van design met een nuchtere, Hollandse insteek.

De set sierlijke champagneglazen van Studio Pols Potten bestaat uit vier glazen met elk een ander patroon. De vorm en de voet van de glazen zijn hetzelfde, maar de kelk van ieder glas heeft een ander karaktervol patroon. Je ontvangt de set ook nog eens in een mooie cadeauverpakking, dus leuk om te weg te geven.

Holland Design & Gifts wenst je een feestelijke jaarwisseling en een fantastisch 2019!

Plaats een reactie!