De gouden tip voor je kerstdiner!

Kerstdiner hier, kerstdiner daar, over een week is het zover. Kijk je er al naar uit, of zie je er juist ontzettend tegenop? In beide gevallen kunnen wij in ieder geval bijdragen aan wat stressvermindering. Met deze gouden tip wordt elk kerstdiner een succes!

Boska artikelen voor het kerstdiner Boska artikelen voor het kerstdiner

Van oorsprong niet helemaal Hollands, maar toch niet uit de Nederlandse keuken weg te denken: kaasfondue. Het woord fondue is afkomstig uit het Frans en het gerecht wordt gezien als typisch Zwitsers. Maar wij in Nederland hebben er als kaasland een Hollandse twist aan kunnen geven door de jaren heen.

Net als een gourmetten, wat door Nederlanders massaal wordt gedaan tijdens kerst, is fonduen ook een gezelschapsmaaltijd. Daarom een ideale maaltijd voor tijdens de feestdagen! Families houden hun eigen tradities erop na, maar een mooi fonduestel is wel een ‘must’.

In onze webshop hebben we de mooiste producten van het Nederlandse merk Boska. Een familiebedrijf dat al ruim een eeuw een passie heeft voor kaas. Begonnen in Bodegraven in de buurt van Gouda, waar de originele Gouda kaas wordt gemaakt. Het is een innoverend bedrijf, waar dagelijks mooie, maar vooral ook functionele kaas accessoires worden gemaakt.

De Mr. Big fonduepan is gemaakt van vuurvast aardewerk. De set vormt een strakke combinatie van wit aardewerk en wit eikenhout. In deze pan kan 6,5 liter kaas worden warm gehouden. Genoeg kaas voor een groot gezelschap van meer dan twaalf personen!

Een fondueset die ook zomers buiten te gebruiken is, is de Outdoor Kaasfondue. Dankzij het ontwerp is het geen probleem om hem in een beetje wind te zetten. Het stalen grijze frame beschermt de brander zodat de fondue warm blijft. In de vierkante pan kan 1,8 liter gesmolten kaas, dus ideaal voor een intiemer gezelschap.

De Boska Partyclette To Go kan komende week zelfs handig meegenomen worden naar de schoonfamilie. Met deze draagbare raclette set heb je geen excuus meer om thuis te blijven komende week!

Plaats een reactie!