Een mooi Sinterklaascadeau voor ieders wensen!

Nu Sinterklaas weer in het land is en de lootjes zijn getrokken binnen de familie of vriendengroep, is het tijd om na te denken over een Sinterklaascadeau. Op onze website hebben we voor ieder wat wils!

Sinterklaas - Ook dit jaar helpen wij weer met het zoeken van een mooi Sinterklaascadeau Sinterklaas - Ook dit jaar helpen wij weer met het zoeken van een mooi Sinterklaascadeau

De witte schimmel, een stoomboot en allerlei snoepgoed staan symbool voor het vieren van Sinterklaas. De cadeaus zijn meestal minder symbolisch, dus hebben we in de webshop mooi Dutch Design voor iedereen.

Een mooi Sinterklaascadeau voor iedereen die van kaarsen en een warme sfeer houdt, hebben we de Oily kandelaar. Deze Pols Potten kandelaar is gemaakt van veelkleurig glanzend glas. Het palet van in elkaar overlopende kleuren maken deze vaas tot een smaakvol en onderscheidend decoratie-object. De vele glanzende kleurnuances in o.a. goud, koper en paars zijn te combineren met verschillende interieurstijlen!

Voor de functionele creatieveling hebben we de New Pouch etui van ontwerpster Susan Bijl. Deze collectie kleine tasjes is gemaakt van supersterke ripstop nylon waar ook tenten en zeilen van worden gemaakt. Een ideaal cadeau voor de iets wat onhandige vriendin!

De elegante minimalist zal blij worden van de wOrk Spoon ketting als Sinterklaascadeau. Een lepel is een universeel gebruiksvoorwerp over culturen heen. En om die reden ook een perfect thema voor een hanger in de samenwerking tussen designers Olav Slingerland en Xiaojie Zhu. De inspiratie vanuit de natuur is terug te zien in de kleurlaagjes in de hangers van de Spoon kettingen. Deze vertonen een sterke gelijkenis met de jaarringen van een boom.

Voor de bourgondische hobby kok hebben we de stoere snijplanken van Robuust. Deze houten snijplanken uit hout zijn van Nederlandse bomen. Het zijn stoere snijplanken waar je de boom nog in terugziet en altijd voorzien van het Robuust brandmerk. De snijplanken zijn voorzien van rubberen dopjes aan de onderzijde. De beschikbare boomstammen bepalen de maat van elke Robuust snijplank, altijd een unieke plank dus!

Plaats een reactie!