Inspiratie voor een origineel huwelijksgeschenk

Het bruiloftenseizoen loopt weer op het einde, maar de laatste hoos is nog in aantocht. Zoals de meeste dingen in het leven, kunnen ook de voorbereidingen van bruiloften nooit vlekkeloos verlopen. Van beide kanten niet helaas. Gelukkig kunnen we bij Holland Design & Gifts altijd voor redder in nood spelen bij de zoektocht naar een geschikt huwelijksgeschenk!

Decoratie van Pols Potten Pols Potten decoratie

De vraag is natuurlijk wat een origineel en geschikt cadeau is voor een bruidspaar. Je wilt natuurlijk voorkomen dat je iets koopt wat ze al hebben, of iets dat niet bij ze past. Dit is lastig, al helemaal als je je brein hier op het laatste moment nog over moet breken. Of je de smaak van het bruidspaar nou kent of niet...

Op het laatste moment nog een huwelijksgeschenk vinden? Dat kan bij ons!

Het blijft lastig om een geschikt cadeau te vinden voor een bruiloft, maar met iets origineels zit je altijd goed. Voor het bruidspaar dat van net even anders en iets gewaagds houdt, zijn de interieuraccessoires van Pols Potten wel wat. Zoals bijvoorbeeld een veelkleurig glanzende, glazen vaas. Als je liever een minder gewaagde vaas geeft, dan zijn de vazen van Piet Hein Eek een goed alternatief. Zoals de bolvormige vaas met traditioneel Vietnamees bamboe patroon.

Op het laatste moment als bruidegom nog aan een paar manchetknopen komen? Dat kan ook bij ons!

Nu vraag je je misschien af: “Op het laatste moment nog manchetknopen kopen?”. Het gebeurt… Op een ochtend kregen wij een telefoontje van een bruidegom, die nog een set manchetknopen nodig had voor zijn huwelijk de volgende dag. Met wat kunst en vliegwerk is het gelukt om hem te voorzien van een set zilveren Amsterdamse grachten manchetknopen.

Voor meer inspiratie en leuke, originele geschenken voor je volgende bruiloft, kan je kijken onder Cadeau & Souvenir !

Plaats een reactie!

Helaas, je moet ingelogd zijn om een reactie te geven.