Met de leukste spellen op citytrip naar Utrecht!

Amsterdam: de drukbezochte hoofdstad van Nederland moet iedereen wel eens hebben gezien. De grachtengordels, gezellige terrasjes en de leuke boetiekjes maken het een sfeervolle stad. Maar wist jij dat de stad Utrecht ook een hele goede tip is voor een leuke citytrip? In deze blog lees je alles over deze levendige Domstad én ontdek je wat er allemaal gebeurt met de architectuur in Utrecht op dit moment. Lees daarnaast met welke spellen jij de reis naar Utrecht toe nog leuker maakt!

Citytrip tips voor Utrecht en spellen voor onderweg, Holland Design & Gifts. Fotografie: Holland.com © Citytrip tips voor Utrecht en spellen voor onderweg, Holland Design & Gifts. Fotografie: Holland.com ©

De stad met de grootste fietsenstalling ter wereld

Misschien ben je er wel eens geweest, misschien niet... Maar Utrecht wordt steeds populairder. Het levende bewijs: 's werelds grootste fietsenstalling is binnenkort te vinden in deze stad! Nederlanders zijn natuurlijk gek op fietsen. En hier kunnen de fietsers straks tot onder het plein rijden, de fietsen stallen op één van de verdiepingen en niet onbelangrijk: de mensen zijn binnen no-time in het station! Naast de Dom van Utrecht en de werven, staat Utrecht straks ook bekend om haar grote en bijzondere fietsenstalling.

Er gaat een hoop veranderen op het gebied van architectuur in Utrecht. En dat is een goede reden om een stedentrip naar deze stad in te plannen. De grote vraag blijft dan... Wat neem je deze dag mee? Holland Design & Gifts heeft hiervoor genoeg tips, dus lees snel verder!
Vorige keer gaven we al tips voor een fijne én mooie tas tijdens een citytrip. Lees snel verder om jezelf klaar te maken voor een dagje uit naar Utrecht!

Een onvergetelijke reis met deze spellen...

Alleen al de trein reis naar Utrecht toe is gezellig met een van de spellen van Holland Design & Gifts. Het spel Mozaa van Bis Publishers is een gezelschapsspel dat de spelelementen van domino en de creatieve elementen van mozaïeken met elkaar combineert. Maar Bis Publishers heeft nog meer te bieden: het Street Style Memory spel bijvoorbeeld. Barbara Iweins fotografeerde ook voor de derde editie van dit spel mensen afkomstig van overal ter wereld op straat en in het park in Amsterdam. Prettig tijdverdrijf met een creatieve twist!
Voor een dagje weg is het daarnaast altijd handig om alle spelletjes en al je andere spulletjes in een goede tas mee te nemen. Deze Vilten Shopper van Annie's Bag is én prachtig Dutch design én duurzaam.

Gezelligheid met Dutch Design

Wanneer de kleintjes mee gaan naar een dagje Utrecht, dan is deze koekentrommel van Kitsch Kitchen een echte must-have voor hapjes onderweg! Maar ook het picknickkleed van Vincent van Gogh maakt jouw citytrip een onvergetelijk dagje weg.
Sluit de dag af met de design wijnkoeler van het Nederlandse merk Kywie. De wijn blijft op temperatuur én iedereen in het stadspark of langs de gracht zal er bij willen komen zitten!

Plaats een reactie!

Helaas, je moet ingelogd zijn om een reactie te geven.