12 x last minute cadeaus voor Vaderdag 2018

In een vorige blog gaf Holland Design & Gifts  8 tips om je vader te verwennen tijdens Vaderdag 2018. In deze blog geven wij je nog één keer een lijstje vol met goede cadeautips om van deze Vaderdag een extra speciale dag te maken. Lees maar snel verder, want zondag 17 juni komt steeds dichterbij...

Vaderdag 2018 cadeautips, Holland Design & Gifts. Fotografie: Jasper van der Hoeven © Vaderdag 2018 cadeautips, Holland Design & Gifts. Fotografie: Jasper van der Hoeven ©

Net als moederdag, is vaderdag ooit in Amerika begonnen. En daar mogen alle vaders nog steeds vandaag de dag dankbaar voor zijn... In Nederland wordt Vaderdag al sinds 1937 gevierd, tegenwoordig op iedere derde zondag van de zonnige maand juni. Voor wie dat dit jaar vergeten is, hebben wij nog een keertje een top 12 met last minute Vaderdag cadeaus op een rijtje gezet.

Accessoires als cadeau voor Vaderdag 2018

Vaders zijn altijd maar druk aan het werk... Maak hen het werk iets lichter met een fijne wekker om mee wakker te worden. De 'Clork' van Puik Art maakt het opstaan een stuk gemakkelijker. Maar ook met de klassieke klok van Karlsson blijft jouw vader bij de tijd.
Naast het Piet Hein Eek horloge, zijn er nog veel meer andere accessoires om jouw vader blij mee te maken. Neem het Alessi horloge Dressed van Marcel Wanders als voorbeeld. Dutch Design en Italiaanse elegantie komen samen in dit unieke ontwerp.
Voor de hardwerkende vaders zijn manchet knopen zeker een must. Maar manchet knopen blijven handig voor elke gelegenheid. Misschien maak jij daarmee jouw vader dit jaar wel heel gelukkig... Verfijnd, bijzonder en Amsterdams: de manchetknopen van designer Seroj de Graaf. ''Met manchetknopen kunnen mannen zich onderscheiden'', vertelt de Dutch designer. Of geef de manchetknopen van Royal Delft als cadeau. De kleine Delfts Blauw tegeltjes maken de manchetknopen klassiek en fris. Welke kies jij uit voor Vaderdag 2018?

Niet alleen voor op het kantoor...

De Macbook Pro laptoptas van Studio Jasper is een cadeautje voor iedere vader waar hij zowel op werk als thuis iets aan heeft. Ook voor de iPad heeft deze designer een unieke hoes ontworpen.
Holland Design & Gifts heeft nog meer leuke cadeautjes voor in het huis. In de Jheroplates van Royal Delft herken je motieven van een van Nederlands bekendste schilders, namelijk Jheronimus Bosch.
En zo heeft Marcel Wanders niet alleen horloges ontworpen, maar ook deze vrolijke circus mokken. Een lief en leuk vaderdag cadeautje. En voor op het kantoor? Daar is de Iced Karaf van Royal VKB handig voor. De lange werkdagen voor de vaders worden met deze karaf een stuk cooler!
Is jouw vader eerder een koffieliefhebber? Dan zijn deze espresso kopjes van Usuals het beste geschenk dat je je vader kunt geven dit jaar!

Holland Design & Gifts heeft voor iedere vader wat wils. Bekijk hier ons gehele assortiment! Of neem een kijkje op onze Pinterest om nóg meer inspiratie op te doen!

Plaats een reactie!

Helaas, je moet ingelogd zijn om een reactie te geven.