Welke tas neem jij mee naar het Oerol festival op Terschelling?

De zomerse maand juni is begonnen en we kunnen bijna zeggen dat het zomer is in Nederland. Vanaf 15 juni is er dan ook van alles te doen op het welbekende Waddeneiland Terschelling. Het mooie eiland wordt omgetoverd tot één groot podium waar theater, dans, straattheater, beeldende kunst en muziek elkaar ontmoeten. Lees snel verder voor meer informatie over dit bijzondere festival... En, welke tas neem jij mee naar Terschelling?

Kitsch Kitchen tas, Holland Design & Gifts. Fotografie: Kitsch Kitchen © Kitsch Kitchen tas, Holland Design & Gifts. Fotografie: Kitsch Kitchen ©

We hebben het natuurlijk over het 'Oerol festival'! Een festival dat al sinds 1982 georganiseerd wordt om de zomer goed te laten beginnen. Even lekker ontspannen en eventjes een dagje er tussen uit. Klinkt dat voor jou als muziek in de oren? Lees dan hier meer over dit fantastische evenement!

Ontspanning begint met... Dutch Design

Op Terschelling komen jaarlijks ontzettend veel toeristen om een dagje (of meerdere dagen) te ontspannen. Heb jij dat ook nodig? Vergeet dan niet om goed voorbereid naar het eiland te vertrekken. Dat begint natuurlijk bij een tas om alle spullen in op te bergen. Deze tas van Susan Bijl is hiervoor meer dan geschikt. En zelfs in Terschelling, steel jij met dit item de show!
Om geen spullen uit het oog te verliezen, heeft ontwerpster Ellis Rowold allerlei handige en trendy hoesjes ontworpen. De iPhone hoesjes stop je gemakkelijk in een tas of in de broekzak, ideaal voor een uitstapje! Dit unieke item is ook verkrijgbaar voor de iPad gebruikers.
Mocht je onverhoopt toch iets kwijt geraakt zijn, dan is de Lucis wireless LED lamp altijd handig om mee te nemen. Naast een prettige sfeerverlichting, is deze lamp ook essentieel tijdens een avondje kamperen of een zwoele zomer avond in het park.

Fan-TAS-tisch

Vooral tijdens een citytrip als deze is het een groot gemis als je geen tas bij je hebt. Ben jij nog opzoek naar een tas die bij jou past? Dan hebben wij voor jou genoeg tips! Deze Kitsch Kitchen schoudertas is niet alleen een prachtstuk Dutch Design, maar hij is ook nog eens water- en vuilafstotend! Een vrolijke tas voor zowel in de zomer als voor tijdens de minder zomerse dagen.
Over vrolijk gesproken, met deze Van Gogh zonnebloem tas kan een uitstapje niet beter beginnen! Ideaal voor op vakantie, maar ook voor de minder leuke, maar noodzakelijke momenten zoals boodschappen doen.
Voor een dagje uit naar een museum, neem je deze Loqi tas mee. Helemaal in stijl voor een culturele dag! Niet helemaal jouw smaak? Dan is er ook nog de Remo schoudertas 'Mondriaan' van LH58. Een schoudertas met vrolijke kleuren, met als inspiratiebron de toonaangevende kunstenaar Piet Mondriaan.

Tassen in allerlei soorten en maten, ze zijn allemaal verkrijgbaar bij Holland Design & Gifts!

Plaats een reactie!

Helaas, je moet ingelogd zijn om een reactie te geven.