Piet Mondriaan en Gerrit Rietveld fietsroute op 24 juni!

Fietsen: iets wat Nederlanders graag doen. Dus dit is wel iets moois voor zowel Nederlanders als toeristen: je kunt tussen Utrecht en Amersfoort een bijzondere route afleggen, waarbij je kunstenaars Gerrit Rietveld en Piet Mondriaan ontmoet! Op zondag 24 juni kan iedereen deelnemen aan deze inspirerende tocht. Misschien zelfs een idee als verlaat Vaderdag cadeau? Neem jouw vader dit jaar mee op pad en ervaar samen een zeer bijzonder kunstproject.

Piet Mondriaan en Gerrit Rietveld fietsroute, Strap ophangsysteem van Droog Design. Fotografie: Droog Design © Piet Mondriaan en Gerrit Rietveld fietsroute, Strap ophangsysteem van Droog Design. Fotografie: Droog Design ©

Het kunstproject zal met indrukwekkende beelden officieel worden geopend, waarna de feestelijke fietstocht van Amersfoort naar Utrecht van start zal gaan. Tijdens deze De Stijl fietsroute kunnen de deelnemers de sculpturen van Borig Tellegen bewonderen. Deze kunstobjecten laten de ontmoeting tussen Gerrit Rietveld en Piet Mondriaan zien. Is jouw vader een fanatieke fietser of houdt hij van Nederlandse kunstenaars? Alle fietsers zijn welkom, deze dag draait niet om snelheid. Iedereen kan gewoon meedoen op zijn of haar eigen fiets!

Een dagje weg naar Gerrit Rietveld en Piet Mondriaan voor papa...

Verras jij je vader dit jaar met een dagje weg? Misschien is het dan leuk om deze vrolijke zadelhoes van Kitsch Kitchen als cadeau er bij te geven. Dit maakt de fietstocht nóg leuker! Zorg er wel voor dat je veilig bent op de weg, bijvoorbeeld met de van Gogh fietsbel. Een vrolijk cadeautje voor Vaderdag, waar hij vast en zeker veel plezier (en veilige kilometers) van gaat hebben!

Wat geef jij jouw vader dit jaar cadeau?

Krijg jij jouw vader niet mee op de fiets? Dan heeft Holland Design & Gifts genoeg andere cadeautips. Dit ophangsysteem van Droog lijkt weliswaar op een snelbinder voor een fiets, maar dat is het niet. Het is een creatieve, multifunctionele oplossing voor het ophangen van losliggende spullen. Ideaal voor een vader die regelmatig zijn spullen kwijt raakt!
Ook de Bike Wandklok van Duo Design is een origineel cadeautje, waar je niet eens op de fiets voor hoeft te stappen. De buitenwand is gemaakt van een fietswiel en het design heeft een open ontwerp.

Neem jij jouw vader dit jaar mee naar De Stijl fietsroute? Of geef je hem een van de originele cadeaus van Holland Design & Gifts? Het kan natuurlijk ook allebei...

Plaats een reactie!

Helaas, je moet ingelogd zijn om een reactie te geven.