Fijne nachtrust met deze top 8 slaapkamer ideeën!

Over het zonnige weer in Nederland mogen we de laatste weken niet klagen. Maar het lekkere weertje maakt het soms wel moeilijker om in slaap te komen... Met deze 8 slaapkamer ideeën slaap jij nog lekkerder! Lees voor de tips snel verder in deze nieuwe blog van Holland Design & Gifts!

IXXI Muurdecoratie, top 8 slaapkamer ideeën Holland Design & Gifts. Fotografie: IXXI Design © IXXI Muurdecoratie, top 8 slaapkamer ideeën Holland Design & Gifts. Fotografie: IXXI Design ©

Even een momentje voor jezelf, even een kopje koffie of thee, een knus filmavondje... De slaapkamer is dé plek om even tot rust te komen. En deze plek verdient dan ook een sfeervolle inrichting. Klinkt dit bekend in de oren? Geef jouw slaapkamer dan een boost met Dutch Design!

Dutch Design om van te dromen...

En Dutch Design vind je natuurlijk bij onze webshop. Deze Dutch Design Chair is bekend van festivals en concerten. Maar daarnaast is het een gaaf bijzettafeltje of nachtkastje voor in de slaapkamer. Of breng vandaag nog wat sfeer in jouw slaapkamer met de unieke Long Legs kandelaars van Jasmin Djerzic. Dit kleine detail maakt van jouw slaapkamer een romantische droomkamer. De Baby Barrel lampen van New Duivendrecht zijn ook echte sfeermakers. Een stijlvol detail voor op je nachtkastje! Maar het échte geheim achter een fijne nachtrust? Dat zijn de zachte 'Graph' kussens van Pt. Heerlijke, gewatteerde sierkussens met een eigentijds grafisch lijnen stiksel in mintgroen of roze. Slaap zacht!

Slaapkamer ideeën voor de kinderkamer

Ook voor de kleintjes heeft Holland Design & Gifts de leukste slaapkamer ideeën. Een eenvoudige manier om een kinderkamer om te toveren tot iets moois, is het IXXI schilderij van Nijntje. Je zet hem zelf gemakkelijk in elkaar en bevestigt hem zelfs zonder spijkers aan de wand. Zowel voor de kids als voor jezelf een aanwinst dus! Voor een gladde muur zijn de retro Wanted Wheels design muurstickers van Suseela Gorter ook ideaal. Een echt vintage item voor een stoere kinderkamer!

Van speelgoed kunnen kinderen natuurlijk geen genoeg krijgen. In een interview spraken wij met Dutch designer Floris Hovers, die geïnspireerd is door speelgoed. Het resultaat hiervan zijn de Goods Bottle Boat speelgoed bootjes. Leuk vermaak voor de kids, maar ook een uniek stukje Dutch Design voor in de kinderkamer.
Daarnaast heeft Royal Delft gave accessoires voor in de slaapkamer. De Nijntje spaarpot kubus is lief, leuk en een must-have voor de kinderkamer!

Mocht je na deze slaapkamer ideeën nog meer inspiratie willen hebben voor je interieur, kijk dan hier voor nog meer Dutch Design!

Plaats een reactie!

Helaas, je moet ingelogd zijn om een reactie te geven.