Een bruiloft met de huwelijkscadeaus van Holland Design & Gifts

Eerder gaf Holland Design & Gifts al de beste cadeautips voor een bruiloft. Nu de maand mei van start is gegaan en het zonnetje steeds vaker gaat schijnen, is het 'trouw seizoen' pas écht begonnen. Een huwelijkscadeau mag dan niet ontbreken. In deze blog laat jij je inspireren door de meest originele huwelijkscadeaus, voor elk budget wat wils!

Bruiloft cadeau: boeket met vaas, Holland Design and gifts. Fotografie: Pepe Heykoop © Bruiloft cadeau: boeket met vaas, Holland Design and gifts. Fotografie: Pepe Heykoop ©

Voor de weddingplanner is het het moment van de waarheid, de trouwjurk mag gedragen worden en de dag waar naar uit gekeken wordt is dan eindelijk aangekomen. Het geluk van het bruidspaar kan niet meer op. Maar hoe maak je het bruidspaar dan toch nog een beetje gelukkiger?

Flower power maakt de bruiloft af

Een boeket vol mooie bloemen maakt ieder bruidspaar gelukkig! Met deze Cor Unum Vaas geniet het bruidspaar nog extra lang van het bruidsboeket. Al die mooie bloemen verdienen natuurlijk wel een mooi plekje. Daarom heeft Holland Design & Gifts een groot aanbod aan diverse vazen. Neem bijvoorbeeld deze prachtige Valentijnsvaas als huwelijkscadeau, die ook je ook als Valentijnscadeau kunt geven! Of de Pols Potten vazen, die maken het boeket nog kleurrijker. Welk plekje het boeketje bloemen ook krijgt, deze unieke vazen maken het boeketje helemaal af.

Deze cadeaus koesteren het moment...

Heeft het bruidspaar een goede trouwfotograaf ingehuurd? Met deze Buleto Fotoketting van Duo Design worden de foto's op een memorabele manier bewaard. De herinneringen aan deze mooie dag hangen nu voor altijd aan de wand! Ook voor het bewaren van de lieve kaartjes voor het bruidspaar, heeft Duo Design een kaartenstandaard ontworpen. En dat is alles behalve een standaard cadeau!
Een ander toepasselijk cadeau voor het bruidspaar is het wandobject van Frederique Roijé. Het kan dienen als boekenrek, maar het is ook een origineel huwelijkscadeau. Alle herinneringen op één rij en het ziet er ook nog eens stijlvol uit!

Zo zie je maar, Holland Design & Gifts heeft genoeg opties voor huwelijkscadeaus. Voor iedereen, voor elk budget!

Plaats een reactie!

Helaas, je moet ingelogd zijn om een reactie te geven.