Top 12 Moederdag cadeaus: je leest het hier!

Moederdag: deze feestelijke dag komt weer in zicht. In een andere blog schreven we al over Moederdag, de leukste dag van het jaar voor alle moeders. Omdat wij van Holland Design & Gifts geen genoeg kunnen krijgen van cadeautjes, hebben wij in deze blog de meest originele Moederdag cadeaus in een top 12 gezet. Van jouw Moederdag cadeau dit jaar gaat jouw moeder zeker blij worden!

Top 10 Moederdag cadeau Moederdag: Happy Hugs greeting cards. Fotografie: Happy Whatever ©. Holland Design & Gifts Top 12 Moederdag cadeaus: Happy Hugs greeting cards & Vases. Fotografie: Happy Whatever ©.

Er zijn zoveel ideeën voor een Moederdag cadeau, zo zijn moeders over het algemeen gek op bloemen. Met een bosje tulpen maak je iedere moeder blij. Maar natuurlijk wil je wel iets origineler zijn dan dat. En dat snapt Holland Design & Gifts maar al te goed.

Het meest originele Moederdag cadeau

Het is lente en het wordt weer zomer en daar zal iedere Nederlander ongetwijfeld op proosten. Met dit Plint borrelplankje verras jij je moeder tijdens Moederdag op een onvergetelijke manier. Het gedicht van Maria Barnas maakt het een persoonlijk cadeautje. Om te kunnen proosten, heb je natuurlijk wel glazen nodig. Deze Good Wave glazen van Maarten Baptist zijn leuke zomerse cadeautjes! Zit jouw ideale Moederdag cadeau nog niet tussen deze ideeën? De Prairie vuurkorf van Maandag meubels zal zorgen voor sfeervolle zomeravonden.
En wie houdt er nou niet van een lekker vers kopje koffie? Deze BY HENDRIK design mokken maken de koffiemomentjes nog lekkerder. Ook voor de theeliefhebbers een uniek stukje handgemaakt design. De koppen zijn gemaakt van porselein en zeg eerlijk... Ze zijn prachtig! Lees onze blog over porselein, als je hierover meer wil weten. Bij een kopje koffie hoort een lekker stukje taart. Dit taartplateau is daar meer dan geschikt voor. Een authentiek Nederlands design met een moderne tint.

Het is maar eens in het jaar Moederdag!

Maar we zijn nog niet klaar met de beste ideeën voor Moederdag. Vrouwen zijn dol op accessoires. Geef ze daarom deze Muizentrap ketting van Corina Rietveld. Maar ook van tulpen kunnen vrouwen niets anders dan alleen maar blij worden. Deze design vaas van Rob Brand is de finishing touch bij een vrolijk boeketje tulpen.
Wil jij je moeder écht verrassen dit jaar, ook als je haar niet een persoonlijk bezoekje kan brengen? Ga dan voor de nieuwe wenskaarten van Happy Hugs. Een wenskaart wordt omgetoverd in een opvallend mooie vaas. Een onverwachtse en aangename verrassing!
Een andere manier om je moeder een lieve boodschap te geven, is met de Plint kussensloop. Maak het helemaal af met de Present Time kandelaar: dit cadeautje zal ze nooit meer vergeten...

Met deze top 12 ideeën voor Moederdag laten we deze feestdag niet onopgemerkt voorbij gaan. Benieuwd naar nog meer cadeautips? Neem dan een kijkje hier.

Plaats een reactie!

Helaas, je moet ingelogd zijn om een reactie te geven.