Oudejaarsavond 2017 knallend het jaar uit!

Kerst, en alle drukte, is achter de rug, de kerstboom gaat weer het huis uit en de voorbereidingen voor oudejaarsavond 2017 zijn in volle gang! Heb jij leuke plannen voor oud en nieuw? Geniet je, net zoals wij, geheel in traditie van oliebollen en appelbollen? Heb jij al goede voornemens voor het nieuwe jaar? Of heb je een geweldig jaar achter de rug? Allemaal redenen om tijdens de jaarwisseling even goed te proosten!

Boska Tapas Cheese Fondue Set Copyright Boska product is te koop bij www.shop.holland.com

Hoe breng jij oudejaarsavond 2017 door?

Wat zijn het toch harde knallen, maar toch een prachtig beeld. De kleuren, de vormen, spetters en sprankelende lichtjes. Vuurwerk blijft mooi. Ga jij om 00:00 uur precies ook naar buiten om te genieten van de hele vuurwerkshow? Holland Design & Gifts tipt deze week absolute musthaves tijdens jouw jaarwisseling. Vier samen met jouw vrienden, vriendinnen en familie dat 2018 eraan komt!

Champagne shower!

Het beste moment voor een heerlijk glaasje bubbels is toch echt met oud en nieuw. Schut de fles even flink door elkaar en vier dat het 2018 is geworden! Wij hebben voor jou de mooiste glazen op een rijtje gezet!

Bye Bye De Stijl - Hello Leeuwarden!

2017 was het jaar dat de kunstbeweging De Stijl 100 jaar bestond. Het themajaar Van Mondriaan tot Dutch Design was erg populair en viel bij veel bezoekers in de smaak. Zie hieronder voor onze top producten! Het Centraal Museum Utrecht wijdt nog een laatste tentoonstelling aan de Stijl onder het mom van 'Bye Bye De Stijl'. Van 16 december 2017 tot en met 4 maart 2018 is deze levendige tentoonstelling te bewonderen. 2018 staat in het teken van Leeuwarden als culturele hoofdstad van Nederland. Wij blikken volgende maand alvast vooruit en bekijken wat we kunnen verwachten in Leeuwarden in 2018! Benieuwd? Volg dan onze blog!

Nog niet uitgekeken op onze website? Neem dat een kijkje in onze vorig blog waar we vier onmisbare Dutch Design accessoires uitlichten.

Plaats een reactie!

Helaas, je moet ingelogd zijn om een reactie te geven.