Xmas musthaves voor op jouw Kersttafel!

Het aftellen is begonnen: volgende week is het eindelijk XMAS! Zijn jullie al volop aan het genieten van de rijkversierde kerstboom met vele lichtjes en glanzende kerstballen? En, misschien als de Kerstman al iets eerder is langskomen, staan er wellicht al wat cadeautjes onder? Wat geeft dat toch een warm, gezellig, kerstgevoel.

Holland Design & Gifts - Xmas Borrelplank Puzzel borrelplankje van OOOMS

Ga je koken voor familie, vrienden of gewoon voor je man, vrouw en kinderen? Holland Design & Gifts helpt jou graag met de mooiste, uniekste, rijk gedekte kersttafel. Lees deze blog over dé musthaves aan jouw fantastische, lange tafel. Zet heerlijke foute kerstnummers op en geniet nog meer van de voorbereidingen voor het gezelligste feest van het jaar.

Xmas schalen op een rijtje!

Jouw heerlijke Xmas diner moet natuurlijk op de mooiste manier gepresenteerd worden. Kijk bijvoorbeeld de ‘handmade’ fruitschaal gemaakt van Berkenhout. Let op! Dit prachtstuk is nu in de sale en krijg je dus 40 euro korting op dit design van Sylvie van de Loo. Verder hebben we ook de Reclay schaal van Cor Unum. Een unieke bronze schaal die jouw kersttafel een boost geeft. Is het vorige niets voor jou? Zie dan de fruitschaal Aireado, simpel maar stijlvol. Deze schaal past in ieder huis en heeft een tijdloos design. Woon je in Amsterdam? Of vind je Amsterdam gewoon een geweldige stad? Zie de schaal Metrobowl Amsterdam van Frederik Roijé! Lees hier het interview met deze top Dutch Designer!

Borreltijd!

Kerstborrels en nieuwjaarsborrels, ze komen er allemaal aan! Loop de blits met de volgende fantastische borrelplankjes om jouw lekkernijen te presenteren. Kijk bijvoorbeeld de puzzel Snijplank, deze is verkrijgbaar in een klein en groot maatje. Tip: koop 2 planken en puzzel ze in elkaar om een grotere plank te creëren! Of kijk het plankje: ‘zo overzichtelijk’, hier kan je tegelijk je wijn in kwijt en je borrelhapjes, hoe handig! Of kijk de kaasplankjes van Boska en Shades of Plates, dit zijn gave items voor op jouw Xmas tafel!

Maak de blits met deze coole vazen

Versier jouw Xmas tafel met de mooiste en bijzonderste vazen. Holland Design & Gifts zet ze voor jou op een rijtje. De deukvaas is een vaas geïnspireerd op de bekende plastic bekertjes, maar dan uitvergroot. Leuk weetje: de vaas is multifunctioneel, je kan het ook gebruiken als een wijnkoeler (ook heel handig voor kerst!) Of zie de Delfts Blond vaas, deze is nieuw in de webshop. Geweldig om je Xmas tafel te versieren maar ook om iemand cadeau te doen! Of zie de Holland Vaas, gemaakt van keramiek. Als je goed kijkt zie je dat de bovenkant de vorm heeft van Nederland. Verder heeft Dutch Designer Lotte Landsheer een Cor Unum vaas ontworpen. Geniet van dit tijdloze design in jouw woonkamer!

Plaats een reactie!

Helaas, je moet ingelogd zijn om een reactie te geven.