Het ultieme verlanglijstje voor Sinterklaas!

Holland Design & Gifts, de webshop voor originele musthaves op het gebied van Dutch Design, heeft deze week weer iets interessants voor jou samengesteld! Sinterklaas komt 18 november naar Nederland. Dat betekent veel pepernoten, feest en natuurlijk cadeautjes. In deze blog hebben wij de top 5 cadeaus voor jouw ultieme verlanglijstje op een rijtje gezet. Dan weten Sint en Piet waar ze jou gelukkig mee kunnen maken.

Holland Design & Gifts - verlanglijstje voor Sinterklaas Het ultieme verlanglijst voor Sinterklaas

Het verlanglijstje... altijd moet je even goed nadenken welke cadeaus je jouw vriend, vriendin, of familie wil geven op pakjesavond. Holland Design & Gifts heeft een breed assortiment aan producten van fantastische Dutch Designers, van meubels tot kledingaccessoires. Ook hebben wij top hot items voor als jij een dagje uit gaat. Wij zullen jou het dit jaar makkelijker maken met deze fantastische top vijf producten om cadeau te geven!

Voor de echte kaaskoppen!

Houd jij of je partner van (veel) heerlijke kaas? Dan is de kaasfondue ontworpen door Dutch Design merk Boska echt iets voor jou! Het leuke van kaasfondue is, dat je samen de tijd neemt om gezellig te eten. Kaasfondue is een gerecht voor de winter en zomer volgens dit top merk. Dit kaasfondue stel is zowel binnen als buiten te gebruiken. Zo kun je kaasfondue niet alleen in de zomer op je terras eten, maar kan het ook op Eerste Kerstdag of Oudejaarsavond de eettafel sieren. Geweldig om dit te doen met je lieve ouders of je oudere broer of je kleine zusje!

Voor de ‘healthy’ lezers van Holland Design & Gifts

Dit product is mega geliefd. Pimp jouw woonkamer met deze strakke fruitschaal. Nee, het is niet zomaar ‘een fruitschaal’, deze fruitschaal is gemaakt van 96 lagen berkenhout. De Dutch Designer Sylvie van de Loo krijgt alle credits voor het ontwerp. Het ontwerp van de schaal bestaat uit verschillende lagen voor het fruit zodat je het fruit perfect kan presenteren! Bevalt dit product je? Kijk snel hier voor meer top ontwerpen van Sylvie van de Loo!

Item voor op je verlanglijstje; for women only!

Helaas mannen, deze accessoire is alleen voor de vrouwen onder ons. Wij zijn fan van de sieraden van Clic by Suzanne! Maak de blits op een feestje met de unieke Clic ketting in de kleuren rood, zwart of paars. Dit sieraad is gemaakt van aluminium met een edelstalen draad. (TIP: voor de mannen onder ons. Dit is ook een top cadeau voor als je vrouw jarig is of voor jullie trouwdag). Designs van Suzanne zijn tijdloos en super elegant, dus zing extra veel liedjes wanneer je jouw schoen gaat zetten en misschien krijg je wel deze unieke ketting! Wij hebben het geluk gehad een interview met haar te doen - lees het hier!

Een unieke tafellamp in een handomdraai

Ben jij handig aangelegd? Vind jij het leuk om spullen in elkaar te zetten? Dan is dit product voor jou onderworpen. De Dutch Designers Tjalle en Jasper hebben een mega coole lamp ontworpen: een mini-spot tafellamp. Het is een bouwpakket waarbij de designers de materialen en gebruiksaanwijzing aanleveren en jij moet de rest doen. De combinatie van het houten materiaal, het geweldige design en het idee van een bouwpakket vinden wij geweldig. Daarom staat het zeker op ons verlanglijstje! Is deze top verlichting ook jouw verlanglijstje waardig? Lees in het interview met designers Tjalle en Jasper meer over wat hen inspireert en motiveert.

Heerlijk tot rust komen met ‘de Wadden’

Ben jij een boekenwurm? Of misschien houd je ontzettend van de natuur? Of misschien zelfs, is de noordelijke kust in Nederland je vaste plekje iedere vakantie? Zet dit prachtige boek op je verlanglijstje voor Sint en Piet. Blijf in de kerstvakantie iets langer in bed liggen en lees je in, in de wereld van het landschap langs de kust van Nederland! Naast veel verhalen zijn er ook veel oogverblindende afbeeldingen te vinden. Toch niet helemaal jouw boek? Niet getreurd en lees snel onze vorige blog over de must have boeken voor elke Dutch Design liefhebber!

Benieuwd naar alle producten? Zie hieronder het verlanglijstje en neem vooral een kijkje op de webwinkel Holland Design & Gifts.

Plaats een reactie!

Helaas, je moet ingelogd zijn om een reactie te geven.