Voor Dierendag, dierenhebbedingen!

Let op! Ga vandaag nog snel langs de winkel voor de lekkerste snoepjes en de leukste speeltjes voor jouw trouwe vriend of vriendin. Weet je al waar wij het over hebben? Holland Design & Gifts, de webwinkel voor originele producten ontworpen door Dutch Designers, blogt deze week over Dierendag!

Holland Design & Gifts - Dierendag Dierendesign van Holland Design & Gifts

Dierendag musthaves!

Ben jij een echte dierenliefhebber? Holland Design & Gifts heeft fantastische dieren musthaves om jouw huis te pimpen! Zie bijvoorbeeld het outdoor metalen kolibrie, echt een hebbedingetje voor in je tuin. Versier de grote boom in je tuin of de saaie muur van je huis met de vogels van Metalbird. Naast de kolibrie bieden wij ook een uil, specht, roodborstje en ijsvogel aan, maak jouw tuin een vogelparadijs met vogelcollectie van Metalbird.

Ook heeft Holland Design & Gifts een unieke lamp in de vorm van een reiger. Deze gave decoratie is er in het wit en in het zwart: kies de lamp die het beste past bij jouw interieurstijl! Misschien is dit een leuk ontwerp voor in jullie nieuwe appartement, kinderkamer of voor in het kantoor? Origineel en uniek ben je zeker met deze reiger lamp!

Deze vaas is geen gewone vaas, maar een vouwvaas. Het is in vijf stappen in elkaar te zetten, maar ook weer gemakkelijk uit elkaar te halen. Op onze webshop is de vouwvaas in verschillende designs te verkrijgen, waar onder andere dit leuke design met een uil erop is afgebeeld. Naast dat deze woonkamer accessoire  ontzettend stijlvol is, is het ook nog eens duurzaam geproduceerd.

Neem snel een bezoekje op de webwinkel van Holland Design & Gifts voor meer leuke, dierlijke decoratie in alle soorten, maten en kleuren!

Verwen je dier!

Hoe is dierendag ontstaan? 4 oktober 1226 is de sterfdag van de heilige Giovanni Francesco Bernaderdone. Franscesco had een grote liefde voor God, de mens, dieren en planten. Sinds 1930 is daarom de traditie ontstaan om op 4 oktober onze huisdieren te verwennen.

Kortom, wandel een extra lang stuk met je hond door de prachtige natuur, laat je kat genieten van een extra potje paté, speel met je hamster en cavia of ga een flinke buitenrit maken met je lieve pony. Geef jouw trouwe dier extra aandacht en leg ze in de watten omdat zij het verdienen.

Plaats een reactie!

Helaas, je moet ingelogd zijn om een reactie te geven.