Festival De Parade; Pop-Up theater en circus

De Parade is een rondreizend festival dat langs Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Amsterdam gaat. Ga cultuur snuiven op dit Nederlandse theaterfestival! Dit is een bonte verzameling van optredens en acts. Neem je partner of familie mee naar dit pop-up theater en maak er een onvergetelijk dagje uit van. Of zelfs nog beter: maak er een cadeautje van. Samen een dagje naar de Parade moet wel voor iedereen een verrassing zijn. Wij geven tips over welke acts je moet zien!

De Parade - een bijzondere verrassing - Blogs lees jij bij Holland Design & Gifts bij www.shop.holland.com 725x484

Kinderparade: een verrassend dagje uit in Nederland!

Voor iedereen is er wat te doen op de Parade. Dit festival heeft zelfs een zogenaamde Kinderparade. Op dit kindvriendelijke festival staat het blazerstrio Dividivi3. Samen verzorgen zij een muzikaal avontuur over drie muzikale heksen. Hun tovertonen en heksenbrouwsel bestaan uit werken van Bach, Mendelssohn en Grieg. Om de verrassing voor je kinderen af te maken, raden wij de volgende mooie producten aan. Deze items zijn typisch Dutch Design & Nederlands speelgoed. Welk kind wil niet zo'n verrassing krijgen?

Uiteenlopende optredens: een cadeautje de fantasie

Ervaar de act LIJF van Coockachoo en Dox en ga uit je dak! Al eerder stonden zij op Lowlands en Sziget, maar nu maken zij een circus van de Parade. Je vrienden zullen gegarandeerd enthousiast zijn als jij hen hier naartoe sleept. De festivalsfeer, die zij neerzetten zorgt binnen no-time voor een goed feestje. Daarna kun jij een heerlijk hapje eten in een van de culinaire stands die op de Parade staan. Wil jij deze circus-achtige sfeer ook in huis halen, dan zijn de producten van Marcel Wanders uit ons assortiment perfect voor jou! Voor het Italiaanse merk Alessi heeft Marcel Wanders een gehele design lijn ontworpen. De producten zijn stuk voor stuk een verrassing. Benieuwd naar de filosofie van deze Nederlandse ontwerper? Lees hier er meer over!

 

 

 

Plaats een reactie!

Helaas, je moet ingelogd zijn om een reactie te geven.