Gispen Outline Lamp in de review

Gispen Outline Lamp in de review! Met enige regelmaat ontvangen wij prachtige verhalen over onze producten. Meestal zijn het bloggers, die goed overweg kunnen met de camera en die het leuk vinden om te schrijven op hun eigen blog. Omdat die verhalen juist zo leuk zijn, hebben we besloten om ze ook op ons blog terug te laten komen. Wil jij bijvoorbeeld weten wat Yvonne Kwakkel vindt van de Outline Lamp van Dutch Designer Peter van de Water voor het oer-Nederlandse merk Gispen?

Fotografie: Yvonne-Kwakkel, www.yvonne-kwakkel.com

De Gispen Outline Lamp past overal!

"De Gispen Outline Lamp is een stoere en vrij eenvoudige lamp. Doordat de Gispen Outline lamp open is, is hij niet zo aanwezig. De meegeleverde kopspiegel lamp geeft erg mooi licht. Deze lamp zou in verschillende interieuren kunnen passen. Zoals een landelijk, scandinavisch, industrieel, modern, klassiek interieur", aldus Yvonne Kwakkel. Interieurstylist, interieur fotografe en woonmode blogger met bijna 86K volgers op Instagram.

Gispen is een toonaangevend Nederlands merk

Gispen heeft een indrukwekkende geschiedenis. Zeker als we kijken naar producten en architectuur, die een bijzondere plaats hebben ingenomen in de wereld van design, innovatie en kwaliteit. Elk ontwerp was op dat moment een innovatieve stap, of het nu over de 'Giso' verlichting gaat of over de ‘Goed wonen’ periode. De innovatie van Gispen heeft zich doorgezet in producten voor de kantoorinrichting en later de introductie van kantoorconcepten.

Design klassiekers van Gispen

Gispen staat bekend om haar klassiekers. Ontwerpen als 412, de Giso-lampen en het President bureau zijn toonbeelden van innovatie, design en kwaliteit. Een selectie van historische Gispen producten wordt nog steeds gemaakt en gekocht. De collectie bevat replica’s van de stoelen, tafels, sofa’s en fauteuils van ontwerper W.H. Gispen. Zij worden authentiek gereproduceerd, conform het originele design en met de oorspronkelijke materialen zoals bijvoorbeeld bakeliet.

Gispen Museum

Gispen heeft een eigen museum dat is gevestigd in het hoofdkantoor van Gispen International in Culemborg (Nederland). Er is een permanente tentoonstelling met lampen, woonmeubelen en kantoormeubelen. Naast ontwerpen van Willem Hendrik Gispen, staan er onder andere ook ontwerpen van Wim Rietveld, André Cordemeyer, Jan Jacobs, Peter van de Water en Peter de Boer.

Plaats een reactie!

Helaas, je moet ingelogd zijn om een reactie te geven.