Moederdag cadeautips voor jouw Dutch Design liefhebbende moeder!

Moederdag staat voor de deur – heb jij al een cadeau voor jouw lieve moeder? Wij hebben de mooiste cadeaus voor haar op een rijtje gezet!


Moederdag staat voor de deur! Heb jij al een cadeau voor jouw moeder?
Op zondag 14 mei wordt Moederdag gevierd om alle moeders te bedanken. Moederdag staat in het teken van jouw moeder en de kracht, die zij al zoveel jaren uitstraalt. Is jouw mama ook jouw rots in de branding? Dan heeft zij het wel verdiend om op deze zondag verwend te worden. Het ultieme eerbetoon aan jouw moeder is een mooi, uniek cadeau van Nederlandse bodem.

Originele woondecoratie

Zorg ervoor dat jouw moeder lekker ontspannen thuis kan komen. Onze selectie interieur accessoires is Moederdagproof. Dit zijn stuk voor stuk Dutch design schatten, die passen in elk interieur. Kies bijvoorbeeld een kekke klok, een prachtige vaas, een sjaal, een tas of een lamp, die aansluit op jouw moeders wensen (en haar interieur).


 

Sieraden sieren de vrouw

Wil je jouw stijlvolle moeder ook een keer goed verwennen? Met deze sieraden is ze gegarandeerd in de zevende hemel. Deze Dutch Design sieraden zijn 100% Nederlands. Verschillende Nederlandse ontwerpers geven hun eigen interpretatie van hoe sieraden een vrouw kunnen sieren. Wil je meer lezen over het verhaal achter de CLIC by Suzanne sieraden? Neem hier een kijkje op de werkvloer bij Suzanne’s atelier.

Een vaas is het ultieme moederdag cadeau

Een traditioneel bosje bloemen vindt mama nooit erg. Als je toch voor een tandje meer gaat, raden wij een mooie vaas erbij aan! Als jij of je moeder eerlijke, duurzame productie op prijsstelt, dan zijn de Goods vaas en de Piet Hein Eek vaas met Fairtrade keurmerk perfect! Onze persoonlijke voorkeur voor vazen gaat uit naar een van deze prachtige Dutch Design vazen. Zit er niks bij? Bekijk hier onze top 10 vazen of neem een kijkje in onze webshop!

Plaats een reactie!

Helaas, je moet ingelogd zijn om een reactie te geven.