Paper Cover Vaas van Pepe Heykoop in de review

Paper Cover Vaas in de review! Met enige regelmaat ontvangen wij prachtige verhalen over onze producten. Meestal zijn het bloggers, die goed overweg kunnen met de camera en, die het leuk vinden om te schrijven op hun eigen blog. Omdat die verhalen juist zo leuk zijn, hebben we besloten om ze ook op ons blog terug te laten komen. Wil jij bijvoorbeeld weten wat Amanda Stevens vindt van de Paper Cover Vaas van de Nederlandse ontwerper Pepe Heykoop?


Paper Cover Vaas van Pepe Heykoop foto door Mijn huisje voor Holland Design & Gifts
Foto door: Amanda Stevens

Verbazing over en bewondering voor de Paper Cover vaas

"Nooit geweten dat een vaas van papier zo mooi kan zijn", zegt Amanda Stevens, blogger van het inspirerende blog 'mijn huisje', waar ze zich helemaal richt op woon- en modeaccessoires. Sinds ze in 2014 verhuisde naar haar droomhuis blogt ze regelmatig en heeft ze een flinke schare trouwe volgers. Amanda laat je letterlijk een kijkje in haar keuken nemen en ze neemt geen blad voor haar mond. Ze heeft een eigen smaak, is dol op wit, roze en pastels en bloemen, maar ze verbloemt haar mening niet. Wil je weten waarom Amanda zo enthousiast is over de Paper Cover Vaas van Pepe Heykoop? Neem dan even een kijkje op het blog "mijn huisje' van Amanda Stevens. Dat is echt de moeite waard. Wil je haar verhalen, net als haar andere 16K fans, volgen? Dat kan via Facebook en Instagram

Een praktische Dutch design vaas met een missie

Pepe Heykoop richtte zijn eigen studio op nadat hij in 2008 afstudeerde aan de Design Academy in Eindhoven. Alle producten van Pepe zijn handgemaakt, bij zijn ontwerpen probeert hij vaak producten te recyclen en legt hierbij de link tussen kunst en design.

De Paper Cover vaas is handgemaakt

Pepe is intussen wereldwijd bekend, met name van de Paper Vase Cover, een modeleerbare vaas waarmee Pepe een Interior Innovation Award heeft gewonnen in 2013. Dit ontwerp is onderdeel van een groter geheel. Hij laat ze maken in zijn atelier in India door honderd vrouwen die in zijn werkplaats in Mumbai werken. Samen met zijn nichtje Laurien Meuter heeft hij daar de Tiny Miracles Foundation, met als doel een community van 700 mensen binnen 10 jaar uit de armoede te helpen. Paper Vase Cover is helemaal met de hand gemaakt door moeders. Hoe meer handwerk des te meer inkomen, dat is wat zij willen.

Design artikel in huis?

Wil je iets bijdragen aan de Tiny Miracle Foundation? En daarbij een bijzonder Dutch Design object in huis halen? Bekijk en bestel dan de Paper Vase Cover van Pepe Heykoop!

Plaats een reactie!

Helaas, je moet ingelogd zijn om een reactie te geven.