Dutch Design awards 2017 'Be the future'

Sinds 2003 bestaat de Dutch Design Awards (DDA). Inmiddels is de DDA een van de meest prestigieuze prijzen op het gebied van Dutch design. Deze Awards worden uitgereikt aan Nederlandse ontwerpen, die innovatief zijn, indruk maken, baanbrekend zijn of soms zelfs de wereld helpen te verbeteren. Voor de Dutch Design Awards 2017 - inmiddels de 15e editie - is het thema 'Be the future'.


Dutch Design Awards 2017

Ding mee naar een van de Dutch Design Awards 2017

Behoor jij tot de Dutch Design top of ken je iemand die tot deze Dutch Design top wil gaan behoren? Schrijf je dan snel in en ding mee naar een van die prestigieuze prijzen van de Dutch Design Awards 2017. Geef vorm aan de toekomst, verander de wereld op jouw manier, draag bij aan creatieve oplossingen voor alledaagse uitdagingen of dien een visionair ontwerp in. Je kunt projecten insturen voor de Dutch Design Awards 2017 tot en met maandag 3 april 17:00 uur a.s. Hoe? Dat lees je hier.

Een terugblik 'Back to the future'

Dit jaar viert DDA een jubileum jaar. Tijdens dit jubileum jaar kijkt DDA terug op de inschrijvingen en de Awards van de afgelopen 15 jaar. Er zijn ontwerpen beloond van veel verschillende Dutch Designers, waarvan we er een aantal dagelijks gebruiken of ervaren. Bijvoorbeeld de Velopa Easylift - een fietsenrek van Van Berlo uit 2011, de Senz Storm Paraplu uit 2007 maakt wereldwijd furore en de Merry Go Round kapstok van Wieki Somers uit 2009 is iconisch geworden en wie weet waar en hoeveel Cristal Houses we gaan zien in de wereld, gemaakt met de glazen steen van MVRDV, ABT & TU DELFT en POESIA; winnaar van de Public Dutch Design Award in 2016.

Met 'Back to the Future' kijkt de organisatie van de Dutch Design Awards 2017 terug naar de toekomst van toen en laat met verschillende topstukken van afgelopen jaren een overzicht van 15 jaar Dutch Design Awards zien.

Plaats een reactie!

Helaas, je moet ingelogd zijn om een reactie te geven.