Dutch Design Daily in Pakhuis de Zwijger

Tweemaandelijks organiseert het Pakhuis de Zwijger in Amsterdam, samen met de organisatie Dutch Design Daily, het event "Dutch Design Daily Live". Hier krijgen verschillende ontwerpers een podium om hun verhaal te doen. De ontwerpers laten hun werk zien. Ook gaan ze het gesprek aan met het publiek. Op donderdag 16 februari 2017 staat er weer een editie gepland, waarbij er een greep uit het archief wordt gedaan.


Dutch Design Daily Live

Online platform Dutch Design Daily

Dit online platform toont en vertoont onderwerpen over onder andere Dutch Design, architectuur, fotografie, grafische vormgevers, productdesign en ruimtelijke vormgeving. Verschillende onderwerpen worden hier behandeld waaronder ambacht, eten, duurzaamheid, social design en materialen. Er worden interviews getoond en ze laten ook de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van design zien.

Dutch Design Daily Live met een greep uit het brede archief

In Pakhuis de Zwijger vindt de negende editie plaats van dit Design Event. Dit keer met onder andere de audiovisuele ontwerpers Circus Family, het collectief Dutch Invertuals, ontwerp bureau Studio Tast en grafisch ontwerpbureau Trapped in Suburbia. Ook een column van Jacob de Baan komt aan bod. Een mooi programma. Met een mix van ontwerpen en ontwerpers. Zeker de moeite van een bezoek waard!

Inspirerend creatief programma

Pakhuis de Zwijger zit in een voormalig koelpakhuis in Amsterdam. Er worden programma’s over stedelijke ontwikkeling, de creatieve industrie en wereldwijde trends gepresenteerd. De programma's worden georganiseerd met verschillende gastsprekers en met als doel te informeren, inspireren en creëren. Het is een plek waar de creatieve industrie samenkomt. Het programma op 16 februari over Dutch Design sluit hier mooi bij aan. Voor meer informatie over het programma en Pakhuis de Zwijger klik hier.

Dutch Design Daily Live
Datum: Donderdag 16 februari om 20.00 uur
Locatie: Grote zaal in Pakhuis de Zwijger te Amsterdam

Producten van ontwerper Jasmin Djerzic

Plaats een reactie!

Helaas, je moet ingelogd zijn om een reactie te geven.