Tips: kerst cadeaus van Dutch design

Het is een drukte van jewelste bij veel winkels en dus ook bij online winkelen. Kerstmis valt dit jaar lekker voor werkgevers en winkels: in het weekend. En dat betekent dat er op de dagen voor kerstmis volop gewinkeld wordt. Er wordt bewuster, gezelliger en minder gehaast gewinkeld. De leukste cadeaus worden gezocht voor familie en vrienden en daarvoor wordt ook steeds meer budget uitgetrokken. Bij Holland Design & Gifts zien we leuke ontwikkelingen in de aankopen.


Kerst cadeaus

December cadeaumaand

Kerst cadeaus shoppen? Ja, al direct na Sinterklaas start het aftellen tot kerstmis. Het is een drukke tijd thuis, op school en op het werk. We willen nog van alles afmaken, opruimen, regelen en de voorbereidingen van de kerstdagen en de kerstvakantie vragen volop onze aandacht. Het mag dan geen verrassing zijn dat we een bijna standaard proces doorlopen.

Kerstversiering

De meeste mensen beginnen met versieringen. De woonkamer, eetkamer, natuurlijk de hal en zelfs de keuken worden sfeervol aangekleed met mistletoe, kerstboeketten, kransen en vaak meer dan 1 kerstboom. Ook in de tuin, bij de voordeur en rondom het huis wordt een gezellig sfeertje gecreëerd. Trends in kerstversiering zijn van alle tijd.

Kerstrecepten

Kerstmis betekent voor veel mensen gezellig samen zijn en genieten van eten en drinken. Uitgebreid dineren en tafelen en veel lachen. Traditioneel lang tafelen is nog steeds heel populair. Het mag allemaal weer wat chiquer en eleganter, zien we. Als tegenhanger van het traditionele kerstdiner is kaasfondue en raclette erg in trek. Kleine porties tijdens een lange borrel of maaltijd vervangend met je vrienden rond een grote pot.

Een mooie tafel met kerst cadeaus

Ook aan de tafelaankleding wordt veel aandacht besteed. Dit is het moment in het jaar dat er door veel mensen nieuw servies, bestek, tafelkleden en accessoires voor gezellig tafelen wordt aangeschaft. En de gastvrouwen en gastheren kijken daarbij niet op een dubbeltje.

Handige keukenhulpjes cadeau

Als je dit jaar in de keuken staat, en dat doen er niet zo veel meer, maak het jezelf dan zo makkelijk mogelijk is al jaren de trend. Kant-en-klaar gemarineerd vlees en culinaire gerechten, die door de supermarkt worden aangeboden vliegen straks weer over de toonbank. Maar degenen, die echt iets bijzonders op tafel willen toveren, die sloven zich dan ook echt uit en zoeken daarbij naar handige hulpmiddelen voor in de keuken of aan tafel.

Tips voor kerstmis

Plaats een reactie!

Helaas, je moet ingelogd zijn om een reactie te geven.