Nieuw! Hip! Foooty: altijd een voetbal in je zak

Foooty! Die is echt té gek? Nieuw Dutch design. Heet van de pers. Wat ons betreft "speelgoed van het jaar 2016". Daarom zijn wij de eerste die het verkopen. Met de Foooty schijfjes maak je in een handomdraai allerlei leuke vormen. Bijvoorbeeld een voetbal of rugbybal, waar je op school, in de tuin of in het park lekker mee kunt spelen. Ben je klaar met spelen, dan bind je de schijfjes met het bijgeleverde elastiek tot een pakketje dat gemakkelijk in je broekzak, jaszak of rugzak past. Zo heb je altijd een bal bij de hand om met je vrienden "Footy" oftewel voetbal te spelen. Scoor er ook eentje en "Footy" mee!

Maak je eigen Foooty

Met Foooty schijfjes maak je in een handomdraai allerlei leuke vormen. Bijvoorbeeld een Foooty voetbal of rugbybal, waar je op school, in de tuin of in het park lekker mee kunt spelen. Het is heel gemakkelijk om een bal te maken. Een kleine handbal of een iets grotere voetbal, maar ook een rugbybal maak je in een handomdraai. Kijk maar eens naar op ons youtube kanaal, dan zie je dat Foooty voetballen, handballen en rugbyballen gemakkelijk te maken zijn. Ben je klaar dan bind je de schijfjes met het bijgeleverde elastiek tot een pakketje dat gemakkelijk in je broekzak of rugtas past. Zo heb je altijd een bal bij de hand om met je vrienden Foooty te spelen. Als ieder kind van 6 jaar of ouder een Foooty zou hebben, dan zou er heel wat gevoetbald en gespeeld kunnen worden en natuurlijk eindeloos geknutseld.

Foooty is creatief speelgoed

De schijfjes zijn eindeloos te combineren. Het werkt eigenlijk net als Lego steentjes. Je kunt de schijfjes onbeperkt aan elkaar verbinden en zo allerlei vormen en figuren maken. Zo kun je er bijvoorbeeld ook een leuk lampje of lampenkapje van maken. Het enige dat je extra nodig hebt is een lichtbolletje aan een snoer. De wat meer ervaren knutselaar kan met Fooooty zijn of haar lol op en de meest fantasierijke creaties in elkaar knutselen.

Foooty is duurzaam en milieuvriendelijk speelgoed

Een Foooty is gemaakt van 100% recyclebaar polypropyleen. Polypropyleen is een geurloze kunststof met een hoge slagvastheid, die veilig te gebruiken is voor kinderen en volwassenen. Dit materiaal is zeer taai (elastisch maar sterk) en daardoor kun je een Fooooty eindeloos vouwen en draaien, zonder dat het breekt of uitrekt.

Een van de eerste Foooty's voor Sinterklaas bestellen?

Plaats een reactie!

Helaas, je moet ingelogd zijn om een reactie te geven.